10 x Koken in grote hoeveelheden

Soepen, bouillons en sauzen zijn eenvoudig in grote hoeveelheden te maken. Simpel in te vriezen en eenvoudig te ontdooien… zo heb je nooit meer een pakje of potje nodig, alleen de vriezer!

Wij geven je 10 lekkere recepten van gerechten die je gemakkelijk in grote hoeveelheden kunt maken om in te vriezen!

1. Broccolisoep met spekjes en room

Recept: Broccolisoep

2. Bolognese saus

Recept: Bolognese saus

 

3. Courgettesoep met venkelzaad

Recept: Courgettesoep met venkelzaad

 

4. Botersaus

Basisrecept: Botersaus

 

5. Couscous-salade

Recept: Couscous salade

 

6. Dirty rice

Studentenmaaltijd: Dirty Rice

 

7. Pittige pompoen pastinaak soep

Recept: Pittige pompoen-pastinaaksoep

 

8. Pasta met spinazie en spekjes

Studentenmaaltijd: Pasta met spinazie en spekjes

 

9. Wortel paprika soep

Recept: Wortel-paprika soep

 

10. Hummus

Basisrecept: Hummus

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *