Het Grote Feestdagenplan – Week 10

De wintertijd is in gegaan! Dit betekent dat de feestdagen rap naderen. Daarom gaan we vandaag verder in Het Grote Feestdagenplan snel verder met, nogmaals, de woonkamer. Deze week vieren we ook Halloween (komende woensdag).

Deze week:

Als je je huis wilt versieren voor Halloween, dan doe je dat deze week. Vergeet ook vooral niet om na Halloween alles weer op te ruimen 😉

Voor lekkere Halloween-snacks verwijs ik je graag door naar deze twee artikelen:

5x Snelle snacks voor Halloween

Inspiratie: Lekkere Halloween

 

Opruimen: De woonkamer (deel 2)

Vandaag gaan we wederom met de woonkamer aan de slag. Deze ruimte is erg belangrijk omdat daar natuurlijk het merendeel van de festiviteiten zullen plaatsvinden.

Actie:

  • Ruim de woonkamer helemaal op en maak het tot in de puntjes schoon.
  • Besteed deze week ook aandacht aan je zilverwerk (als je dat hebt) en plan een poetsronde in. Dan hoef je er daarna niks meer aan te doen voor de feestdagen.

Succes deze week! Fijne Halloween, als je dat viert 🙂 . Volgende week gaan we verder met de garage/opslagruimte.

 

 

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.