Het Grote Feestdagenplan – Week 14

Ben je nog steeds relaxed en ontspannen? Ja he? Fijn dat we zo vroeg begonnen zijn met voorbereiden 😉 . We gaan vandaag gewoon verder met Het Grote Feestdagenplan, en wel met Sint en Advent.

Deze week:

Komende zondag is het de eerste advent. Dit betekent dat de kerstperiode daarmee officieel begint. Dit is het moment om je adventkalender te voorschijn te halen, te kopen of in elkaar te knutselen. Haal ook je adventster uit het stof (of koop er een, deze week nog!) en haal de kaarsen te voorschijn.

Aan het eind van deze week zet je het kerststalletje neer, dus maak daar alvast een mooi plekje voor vrij.

De rest van de week kun je besteden aan het kopen van Sinterklaascadeaus, het maken van gedichten, surprises en het eten van pepernoten 😉 .

Heel veel succes deze week! Volgende week gaan we Sinterklaas vieren en verder met de voorbereidingen voor kerst.

Vergeet niet nog een keer een kijkje te nemen in ons Grote Sinterklaas Verzamelartikel:

Het Grote Sinterklaas Verzamelartikel

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.