Het Grote Feestdagenplan – Week 15

Oh hoi december, ben je er al?! We gaan snel veder in Het Grote Feestdagenplan met Sinterklaas en de voorbereiding voor kerst.

Deze week:

Deze week vieren we Sinterklaas. De eerste helft van de week besteden we dus aan het inkopen van Sinterklaassnoep, het maken van last-minute gedichten en cadeaus en het vieren van dit gezellige feest.

Komende donderdag mogen alle Sinterklaasspullen in een doos naar zolder, om plaats te maken voor de kerstboom. Die gaan wij komend weekend kopen, altijd een leuk moment!

Komend weekend gaan we dus ook de kerstboom versieren en beginnen we met het versieren van het huis voor kerst. We hangen overal lichtjes, guirlandes, kerstballen, cadeau’s… het mag wat mij betreft lekker ‘over the top’ 😉 .

Maak deze week ook een begin met het bedenken van het kerstmenu.

Een drukke week dus, succes! Volgende week gaan we verder voorbereiden voor kerst.

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.