Het Grote Feestdagenplan – Week 16

Deze week zijn we in Het Grote Feestdagenplan aanbeland bij de voorbereidingen voor Kerst. We duiken er volledig in, doe je weer mee?

Deze week:

Dit is het moment om (als je daar aan doet) de Kerstcadeaus te kopen. Bestel je ze online, dan zijn ze ruim op tijd binnen, of maak gebruik van de extra koopavonden die er overal door het land worden georganiseerd in deze tijd van het jaar.

Als je Kerstkaarten wilt versturen, dan doe je die deze week op de post. Houd een lijstje bij aan wie je allemaal een kaartje hebt gestuurd, en van wie je een kaartje hebt ontvangen. Handig om te hebben voor volgend jaar.

Misschien wil je de kerstkaarten wel zelf maken:

Gratis printable: kerstkaarten

Maak het zelf: Kerstkaarten

 

Heb je kinderen, dan is dit een leuk moment om ze aan het knutselen te zetten voor Kerst. Print een leuke kleurplaat uit, of laat ze van klein bijvoorbeeld waxinelichthoudertjes of kandelaars maken voor bij het kerstdiner. Of wat dacht je van een gezellig kerststukje?

Mocht je speciale dingen nodig hebben voor het Kerstdiner, bijvoorbeeld kalkoen, ham of wild, dan is dit het moment om het alvast te bestellen bij de slager (of bij de supermarkt). Zoek ook een aantal lekkere wijnen uit voor bij het kerstdiner. Proeven mag, hoe weet je anders of ze lekker zijn?! 😉

Denk ook vast na over de menukaarten voor het Kerstdiner!

Inspiratie: Menukaarten voor het kerstdiner

Succes deze week! Volgende week gaan we verder met de laatste dingetjes voor Kerst en kijken we vast naar de jaarwisseling.

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.