Het Grote Feestdagenplan – Week 17

We zijn aanbeland in de laatste (volledige) week voor kerst. Op de planning in Het Grote Feestdagenplan staan dan ook de laatste voorbereidingen voor kerst en vooruitkijken naar Oud&Nieuw.

Deze week:

Volgende week is het kerst, dus deze week maak je tijd voor de laatste kerstinkopen. Koop alle benodigdheden voor het kerstmenu (alles wat lang genoeg houdbaar is), haal mooie bloemen in huis, vul de wijnvoorraad aan, de laatste kerstcadeau’s… verzin het maar.

Als je kinderen hebt, kan je die ook deze week weer aan het knutselen zetten: laat ze menukaarten maken (of versieren), placemats voor op de kersttafel, en/of naamkaartjes voor het kerstdiner.

Of misschien kerststerren:

Maak Het Zelf: kerststerren

Het is nu ook het moment om na te denken over de jaarwisseling en je plannen daarvoor op papier te zetten. Wie komt er op visite (of waar ga je zelf naartoe), wat voor hapjes en drankjes wil je serveren, wat ga je op de dag zelf eten als avondeten? Wil je je huis nog speciaal versieren voor de jaarwisseling, wil je vuurwerk halen (en voor welk bedrag)? Schrijf de dingen die je wilt aanschaffen op het boodschappenlijstje voor volgende week (na kerst).

We hebben ook alvast wat inspiratie voor O&N hapjes voor jullie:

10 x hapjes voor O&N

Zo zijn we er wel ongeveer klaar voor, niet?! Succes alvast deze week en tot volgende week, dan gaan we relaxed de kerstdagen vieren 🙂 .

 

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.