Het Grote Feestdagenplan – Week 19

Welkom bij de laatste loodjes van Het Grote Feestdagenplan 😉 . Hoe waren je kerstdagen, relaxed? Vanavond gaan we met elkaar het oude jaar uitzwaaien, maar eerst nog even dit.

Deze week:

Vanavond vieren we Oud&Nieuw. Vandaag is dus het moment om oliebollen of appelbeignets te bakken (of te halen) en alles helemaal klaar te maken voor het feest.

Dit is ook weer het moment voor goede voornemens 😉 en vanavond is het fijn om met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar: wat ging er goed, wat ging er minder goed? Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Waar ben je dankbaar voor?

Heb je kleine kinderen? Dan is het misschien een leuk idee om de jaarwisseling een paar uur eerder te vieren, bijvoorbeeld om 19 of 20 uur. Inclusief aftellen, proosten, oliebollen, vuurwerk, etc. Je kunt daarbij bijvoorbeeld dit filmpje gebruiken:

 

Hoe je jaar ook geweest is, en hoe je het ook viert: Wij wensen je alvast een heel fijne jaarwisseling en een gelukkig 2019!

Tot volgend jaar 🙂

 

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.