Het Grote Feestdagenplan – Week 20

Zo, dat was Het Grote Feestdagenplan! Hoe heb je het ervaren? Het nieuwe jaar is begonnen, gisteren was het driekoningen, dus we hebben nog een klusje voor je: opruimen.

Deze week:

Deze week gaan we alles weer opruimen. De kerstboom mag de deur uit, de kerstversieringen mogen weer naar zolder. Is er iets gesneuveld tijdens de feestdagen? Schrijf dan op wat het was, dan kan je dat voor volgend jaar vervangen.

De winkels zullen deze week kerstuitverkoop hebben, dus mocht je alvast inspiratie hebben voor volgend jaar kerst, dan kan je nu met veel korting alvast wat materialen inslaan.

Vind je het ook zo leeg zonder kerstboom? Dan mag je deze week naar het tuincentrum voor een mooie plant 🙂

Hopelijk hebben jullie allemaal heel ontspannen feestdagen gehad en was Het Grote Feestdagenplan een goede steun in de rug om je te helpen bij alle voorbereidingen. Graag horen we van je hoe je het hebt ervaren; dat mag in de comments hieronder of bijvoorbeeld in de Facebookgroep.

En misschien heb je hier nog iets aan de komende tijd 😀

Goede voornemens volhouden

Bedankt dat je hebt meegedaan!

 

 

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.