Het Grote Feestdagenplan – Week 3

Wen je al een beetje aan het idee om nu al met de feestdagen bezig te zijn? En heb je al wat ervaringen en/of tips uitgewisseld in onze Facebookgroep? We gaan vandaag verder in Het Grote Feestdagenplan met speciale aandacht voor de woonkamer.

Opruimen: De woonkamer

De komende week besteden we extra aandacht aan de woonkamer. Het grootste deel van de dag (dat we thuis zijn) besteden we in deze kamer en hier ontvangen we visite. Extra fijn dus als de woonkamer lekker op orde is.

 

Vragen:

  • Heb je voldoende zitruimte voor alle visite die je verwacht met de komende feestdagen?
  • Denk alvast na over de aankleding en decoratie van je woonkamer. Waar ga je bijvoorbeeld de kerstboom neerzetten en wil je een adventster?
  • Het voelt nog wat vroeg, maar eenmaal bedacht is bedacht: waar ga je straks je kerstkaarten neerzetten/ophangen? Wil je ze met knijpertjes aan een lint hangen of bedenk je een ander systeem? Wat je hiervoor nog wilt aanschaffen, zet je op je boodschappenlijstje!
  • Hoe staat het met de gordijnen? Zijn die schoon/fris, of hangt er (nog) helemaal niks? Wil je daar iets mee doen, dan kan dat prima deze week!

 

Actie:

  • Maak de woonkamer helemaal schoon en ruim alles op wat niet in het zicht hoort te liggen.
  • Zorg voor lekkere kussens en kleden op de bank(en) zodat het een fijne plek is waar je graat wilt zijn.

Succes deze week! Volgende week gaan we verder met de badkamer.

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.