Het Grote Feestdagenplan – Week 4

Deze week staat in Het Grote Feestdagenplan de badkamer op de planning. Ga snel aan de slag!

Opruimen: De badkamer

De plek waar je komt om schoon te worden moet zelf ook schoon en netjes zijn. Toch? Misschien krijg je voor de feestdagen wel visite die van de badkamer gebruik gaat maken, dan is het extra prettig om de badkamer lekker op orde te hebben. Niks hotel, bij jou is het helemaal top!

Vragen:

  • Komen er mensen op bezoek die gebruik gaan maken van de badkamer?
  • Zijn er in dat geval voldoende handdoeken, washandjes, zeep etc? Zo niet, zet deze dan op je boodschappenlijstje!
  • Heeft je badkamer nog bepaalde aankleding nodig? Bijvoorbeeld een plantje, kleedje, douchegordijn, zeepbakje, etc? Zo ja, zet deze dan op je boodschappenlijstje!

 

Actie:

  • Houd deze week grote schoonmaak in de badkamer. Ga daarbij verder dan de gebruikelijke schoonmaakronde en maak ook alle kastjes van binnen goed schoon.
  • Sorteer je badproducten en kijk of ze nog houdbaar zijn, of je ze nog gebruikt, of er nog iets moet worden aangevuld, etc.
  • Verzamel al het badspeelgoed in een mandje of netje en zorg vanaf nu dat het speelgoed altijd na gebruik in dat mandje of netje terug belandt.

Succes deze week! Volgende week gaan we verder met de slaapkamer.

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.