Het Grote Feestdagenplan – Week 5

Hoera, de herfst is begonnen. Dat betekent dat de feestdagen steeds dichterbij komen. We gaan daarom snel verder met Het Grote Feestdagenplan en wel met de slaapkamer. Ook gaan we wat concrete dingen voorbereiden voor de feestdagen en natuurlijk voor dierendag.

 

Plannen

  • Begin deze week met het opstellen van verlanglijstjes voor iedereen uit je gezin.
  • Volgende week is het dierendag. Heb je huisdieren, dan is dit het moment om iets lekkers voor ze te gaan regelen. Zet dit op je boodschappenlijstje.

 

Opruimen: De slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar je elke nacht tot rust komt. Ik heb gemerkt dat dat het beste lukt in een fijne, schone en nette kamer waar het lekker ruikt en je heerlijk kunt ontspannen. Tijd om daarmee aan de slag te gaan!

Vragen:

  • Heb je voldoende en fijn beddengoed of wordt het tijd voor wat nieuws? Zet het in dat geval op je boodschappenlijstje (of verlanglijstje, als het tot na de feestdagen kan wachten).
  • Heeft je slaapkamer nog iets van aankleding nodig? Een plantje, gordijnen, kleedje, etc?
  • Heb je fijne pantoffels en een badjas? Zo niet, zet ze dan op je boodschappenlijstje (of verlanglijstje, als het tot na de feestdagen kan wachten).
  • Heb je een deken klaar liggen voor als je het koud krijgt in de nacht?

Actie:

  • Maak de slaapkamer helemaal schoon, opgeruimd en netjes.
  • Ruim je kledingkast op; alle zomerkleding kan worden opgeborgen en de herfst/winterkleding kan te voorschijn worden gehaald. Als je iets nodig hebt, zet je dat op je boodschappenlijstje.

Succes deze week! Volgende week gaan we verder met de kinderkamers.

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.