Het Grote Feestdagenplan – Week 7

En, krijg je intussen al een beetje het feestdagengevoel? We gaan vandaag snel verder in Het Grote Feestdagenplan met de logeerkamer! Ook als je die niet hebt, staan er deze week wat klusjes voor je op de planning dus lees vooral verder.

Opruimen: De logeerkamer

Niet iedereen heeft een logeerkamer, maar heb je die wel, dan is die vandaag aan de beurt! Misschien krijg je zelf geen logees maar ga je juist ergens logeren. Besteed dan deze week aan het maken van een paklijst en het bedenken of je daarvoor nog iets nodig hebt.

Vragen:

  • Zijn er voldoende (lucht)bedden voor de logees die je verwacht? Heb je voldoende beddengoed? Zo niet, zet ze dan op je boodschappenlijstje. Denk in geval van een luchtbed ook aan een electrische pomp.
  • Heeft de logeerkamer nog iets van aankleding nodig? Kleine zeepjes misschien, een plantje of een kaartje/chocolaatje voor op het kussen? Het zijn vaak kleine dingen die een groot verschil maken. Zet ze deze week op je boodschappenlijstje.
  • Ga je zelf ergens logeren, maak dan een paklijst met alles wat je mee moet nemen. Heb je hiervoor een nette toilettas en een passende (weekend)tas of koffer voor iedereen? Zo niet, schaf die dan aan.

Actie:

  • Maak de logeerkamer(s) netjes en schoon.
  • Doe al het beddengoed in de was zodat het schoon, fris en evt gestreken is voor de feestdagen. Niks slaapt zo fijn als een schoon bed, toch? Dat geldt ook voor je gasten.

Succes deze week! Volgende week gaan we verder met de keuken.

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.