Het Grote Feestdagenplan – Week 9

En, is je keuken al helemaal netjes? We gaan er vandaag in Het Grote Feestdagenplan toch nog even mee verder. Ook gaan we nog even wat andere dingen voorbereiden, lees snel verder.

Deze week:

Bedenk wie je allemaal een kerstkaart wilt gaan sturen dit jaar. Verzamel alle adressen in een excel-bestand zodat je ze gemakkelijk kunt bewaren voor volgend jaar.

Wil je een zelfgemaakte kerstkaart gaan sturen? Dan is het nu het moment om deze te gaan maken/bedenken. Plan een fotoshoot in, zoek alle knutselspullen bij elkaar… wees creatief!

Als je vorige week bedacht hebt om je huis te willen versieren voor Halloween, dan is het deze week tijd om alle decoraties daarvoor aan te schaffen. En misschien wil je wel een pompoen kopen om uit te hollen? Bestel vast een mooie grote bij de groenteboer.

Inspiratie voor decoraties vind je in dit artikel:

Inspiratie: DIY Halloween decoraties

En een how-to voor het maken van een Scary Pumpkin vind je in dit artikel:

Maak het zelf: Halloween scary pumpkin

 

 

 

Opruimen: De keuken (deel 2)

Vorige week hebben we de keuken helemaal schoongemaakt, vandaag gaan we de voorraadkasten doorkijken.

Actie:

  • Kijk je voorraadkast(en) kritisch door. Alles wat over de datum is, kan je weggooien.
  • Moeten er nog dingen worden aangevuld? Zet deze dan op het boodschappenlijstje. (Denk hierbij aan kruiden, bloem, zout, sausen, broodbeleg, olie, keukenpapier, etc.)

 

Succes deze week! Volgende week gaan we weer aan de slag met de woonkamer.

 

Het Grote Wat???

Dit is een post in de serie Het Grote Feestdagenplan. Dit jaar gaan we namelijk helemaal perfect voorbereid en tot in de puntjes verzorgd de feestdagen in en we beginnen daarmee al vroeg! Klik hier voor een overzicht van alle weken tot nu toe en klik hier voor de uitleg over Het Grote Feestdagenplan. Doe je ook mee? Je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep om met elkaar tips uit te wisselen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.