Het Grote Halloween Verzamelartikel

Het is weer Halloween! Zelf vier ik dat niet eigenlijk, bij gebrek aan kinderen in huis ook 😉 Maar ik vind het toch wel een hele leuke periode, dus meestal doe ik toch wel iets aan decoratie en halloween-koekjes oid. Maar met een renovatie die nu wel heel erg dichtbij komt heb ik er gewoon even de puf en inspiratie niet zo voor. Kan gebeuren. Gelukkig hadden we voorgaande jaren al wel een boel inspiratie voor Halloween, dus dat zetten we vandaag even op een rijtje, wel zo makkelijk!

 

Inspiratie: Lekkere Halloween

 

Inspiratie: DIY Halloween decoraties

 

5x Snelle snacks voor Halloween

 

Maak het zelf: Halloween scary pumpkin

 

Het enige dat ik dit jaar wel maakte voor Halloween 😛 :

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.