Inspiratie: DIY Halloween decoraties

Het is alweer bijna Halloween, 31 oktober, dus het is tijd om weer wat Halloween-inspiratie op te doen. Vandaag doen we dat voor Halloween-decoraties. Hoe spooky-er hoe beter natuurlijk.

Maar ik heb ook geprobeerd om er rekening mee te houden dat het zowel budget- als DIY-technisch leuk blijft. 😉

1. Scary Pumpkin:

Deze maakte ik vorig jaar al, maar zonder een scary pompoen is Halloween gewoon niet compleet. Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan.

pumpkin

2. Spinnenwebben

Spinnen zijn eng, brrrr, maar deze spinnenwebben zijn erg leuk als Halloween-decoratie. En het zal ook niet duur en erg moeilijk zijn zo te zien. Met goedkope zwarte wol en wat plakband/tape moet je toch een heel eind komen. Klik op de afbeelding om naar de Pin op Pinterest te gaan.

DIY Very Cheap and Easy Yarn Spiderweb Tutorial from Crafty Lumberjacks. For the cost of a cheap skein of yarn, transform the interior of your house or apartment.

3. Schaduwfiguren

Ik zag op Pinterest ook veel spooky schaduw-figuren die leuk zijn om voor het raam te zetten. Heel makkelijk om te maken, zwart karton (of ander enigszins stevig papier) en een schaar of hobbymesje. Als katten-liefhebsters moest ik natuurlijk deze laten zien. 😛 Klik op de afbeelding om naar de Pin op Pinterest te gaan.

Scary Cat Halloween Wall Window Decal Vinyl Sticker Decor #homemade…

4. Oogballen in een pot

Juk, oogballen. Deze kun je zo maken met goedkope pingpong-balletjes, watervaste stift en een potje met water en kleurstof (of limonade, kan vast ook). Klik op de afbeelding om naar de Pin op Pinterest te gaan.

halloween decorations: creepy eyes

5. Heksen benen

Ik moest erg lachen om deze decoratie. Ik zou er niet speciaal schoenen voor kopen, maar mocht je toevallig nog oude, liefst een beetje afgeragde, puntschoenen hebben liggen. Dan is dit toch ook een hele leuke en makkelijke manier om je tafelpoten om te toveren in heksen benen. De gestreepte kousen maken het echt helemaal af. Klik op de afbeelding om naar de Pin op Pinterest te gaan.

Waar is de heks verstopt? :-)

 

Voor nog meer Halloween decoratie-inspiratie, neem een kijkje op ons Pinterest-bord:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.