Inspiratie: Lekkere Halloween

Vandaag delen we een boel lekkere inspiratie voor Halloween. Van hele taarten tot simpele en snelle snacks, het lijkt niet op te kunnen als het op een lekkere Halloween aankomt.

Voor extra veel inspiratie spiekten we deze keer ook bij onze lieve bloggende collega’s. πŸ™‚

1. Bloederige cheesecake

Deze creepy cheesecake staat op Betty’s Kitchen. En kijk vooral even verder op haar blog, want ze heeft ook nog meer leuke en lekkere Halloween snacks online staan!

Bloederige Cheesecake voor Halloween Betty's Kitchen Recept

 

2. Healthy Halloween

Halloween lekkers hoeft niet persΓ© ongezond te zijn natuurlijk. Dat bewijst Suzanne van Wateetjedanwel. Als je daar toch bent, scroll dan even verder naar beneden, want ook Suzanne heeft nog meer Halloween lekkers online staan, en het is allemaal veganistisch!

 

3. Halloween cookies

Lekkere, simpele koeken. Deze werden heel speciaal omdat mijn lieve broer de uitsteek-vormen zelf maakte met zijn 3D printer. Dus mocht je een 3D printer hebben, of iemand kennen met een 3D printer, dan kan ik je van harte aanraden om eens rond te neuzen op Thingiverse (ik heb de zoekterm ‘cookie cutter halloween’ alvast voor je ingevuld. Let wel dat deze voor eigen gebruik zijn, i.v.m. licenties op de ontwerpen. Het koekdeeg maakte ik naar een gingerbread-koeken recept van Laura’s Bakery.Β En als je bij haar zoekt op Halloween zul je ook wat leuke recepten tegenkomen. πŸ˜‰

 

4. Halloween-taart

Ongetwijfeld minder makkelijk, maar deze taart kwam ik tegen op Pinterest en hij is te cool om hier niet neer te zetten! Klik op de afbeelding om naar de Pin te gaan.

Black Velvet Spider Cake from LoveandConfections.com

 

5. Snelle Halloween snacks

Deze is van ons zelf, kan geen kwaad om even opnieuw te delen natuurlijk πŸ˜‰ . 5 snelle snacks voor Halloween! Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan.

halloweensnacks

Ons Halloween lekkers Pinterest-bord staat nog boooordevol met veel meer spooky snacks:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.