Knutselen voor Vaderdag

Komende zondag is het weer Vaderdag, daarom staat Smaak het Zelf deze hele week in het teken van Vaderdag. Vorig jaar hadden we ook al een leuk artikel met veel inspiratie voor Vaderdag-knutselwerkjes, dit jaar hebben we nieuwe inspiratie opgedaan via Pinterest. Deze ideeën delen vandaag weer met jullie. Dan hebben jullie nog genoeg tijd om deze week lekker te knutselen voor papa. 😀

Klik op de afbeeldingen om naar de betreffende Pins te gaan voor meer info en instructies (indien van toepassing natuurlijk).

Nog even en dan is het alweer vaderdag. Papa’s willen ook graag verwend worden op deze dag. Daarom hier een leuk ideetje om samen met je kinderen te knutselen voor vaderdag. Een Vaderdag knutsel:

Dit is een leuke voor de vaders met indrukwekkende snorren. Je hebt er niet veel nodig; een plankje, spijkers en een hamer (en misschien een helpende hand van mama bij het timmeren), gekleurd draad en een dikke stift.

 

Knutselen vaderdag:

Leest papa in het weekend graag uitgebreid de krant bij het ontbijt? Maak dan zelf een krant, een speciale editie die helemaal alleen voor jouw vader is.

 

boter, kaas en eieren met de letters p en a voor papa:

Na het ontbijt gezellig samen een spelletje spelen? Dat is nog leuker met een zelf gemaakt boter-kaas en eieren spel, Vaderdag-stijl!

 

Knutsel eens een tafelvoetbalspel in elkaar (ideaal voor... Love it so easy ☺:

Heb je een voetbalfan als vader? Dan is het toch super leuk om zelf een tafelvoetbal-spel in elkaar te knutselen. Met een schoenendoos, rietjes, wasknijpers en een pingpong-balletje kom je al een heel eind!

 

Vaderdag kookboek:

En voor de kokende papa’s is dit een erg leuk idee, een zelfgemaakt kookboek. Met recepten van gerechtjes die papa graag samen met de kinderen maakt.

 

Ook ons Vaderdag Pinterest-bord is aangevuld met nog meer nieuwe inspiratie, dus neem ook daar nog eens een kijkje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.