TV-tip: Heel Holland Bakt 2016

hhb

Het is weer zover, vanavond begint het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. 10 weken lang is het weer even heerlijk genieten op de zondagavond van al het bak lief en leed. Wie zal de meesterbakker van 2016 worden? Spannend!

foto van de kandidaten

Hieronder de de kandidaten voor 2016, klik op de afbeelding om meer over ze te weten te komen:

Manuela

Gewichtsconsulente en vitaliteitscoach Manuela helpt met haar werk mensen aan een gezondere leefstijl. Voor ‪#‎HHB‬ zet ze die van haar echter graag even aan de kant, ik ben erg benieuwd met wat voor baksels ze op de proppen gaat komen! Ze zegt van zichzelf dat ze niet erg netjes is en gaat voor een rustiek uiterlijk… kan ze daarmee indruk maken op de jury?

HHB (6)

Patricia

De half Sicialiaans en half Nederlandse Patricia zegt dat bakken voor haar gepaard gaat met emotie. Ze bakt minstens 14 uur per week, om praktische en gezondheidsredenen. Volgens mij kunnen we van deze temperamentvolle vrouw een hoop creatieve combinaties van smaken verwachten.

HHB (1)

Hidde

Een nuchtere Fries. Elk programma moet er minstens één hebben 🙂 Getrouwd, werkzaam als bouwopzichter, vader van twee dochters… zou hij ons kunnen verrassen, of blijft hij in de keuken netjes ‘binnen de lijntjes’ werken?!

HHB (4)

Annemarie

Haagse Annemarie heeft vier dochters en houdt van zingen. Ze houdt in haar baksels niet van tierlantijntjes, en heeft liever een taart die goed smaakt dan die er perfect uit ziet. Klinkt dat als een recept voor de finale, of een enkeltje naar huis…? Ik ben er nog niet over uit.

HHB (9)

Emma

Nog een deelnemer uit Den Haag, de half Engelse Emma. Ze is een flapuit met Britse humor, die graag het bakken gebruikt om haar creativiteit in kwijt te kunnen. Ik ben erg benieuwd naar de baksels waar ze mee op de proppen gaat komen 😀

HHB (3)

Guido

Guido is dierenarts en wetenschapper, en benadert bakken dan ook met wetenschappelijke precisie. Zou dit niet ten koste gaan van de kwaliteit van het eindproduct, of de snelheid van het bakken? Deze man zou nog wel eens moeite kunnen hebben met de strakke deadlines van het programma. We gaan het zien!

HHB (5)

Dagmar

Bijzonder, een burgemeester die meedoet aan #HHB! Dagmar is burgemeester van Uithoorn, is getrouwd en heeft een zoontje. Ze bakt met invloeden uit het Midden-Oosten, maar houdt ook van boerenkool met worst. Ze heeft als burgemeester een imago hoog te houden, dus daar ben ik erg benieuwd naar.

HHB (8)

Francis

Francis is een Australische, die voor de liefde naar Nederland verhuisde. Ik verwacht dat zij een goedlachse, grappige vrouw is, die hopelijk heel veel Australische invloeden in haar baksels laat doorschemeren. Inspiratie tot de max!

HHB (7)

Alper

Amsterdamse Advocaat Alper houdt van Argentijnse Tango en karate. Ik wou dat ik bevriend was met deze man, want hij schijnt errrrg lekker te kunnen bakken én koken! Succes Alper!

HHB (2)

Marcel

Zelfstandig ondernemer Marcel speelt piano, schildert, werkt én sport, maar staat ook nog graag in de keuken. Hij heeft drie kinderen en heel veel hobby’s… Zou hij genoeg focus hebben om het tot het einde van het programma te redden?

HHB (10)

Deze bakkers zie je, samen met de jury én André van Duijn, vanaf 4 september elke zondagavond om 20.20 uur bij Omroep MAX op NPO 1 🙂 Ga jij kijken?

Klaar? Bakken maar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.