Bedankjes voor de meester/juf

Het einde van het schooljaar is alweer in zicht! Tijd om de meester of juf te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Vorig jaar hadden we al een artikel met inspiratie en voorbeelden, vandaag willen we nog een aantal gratis printables met je delen.

In dit artikel van Karin Joan lees je hoe je eenvoudig van papier leuke bloempotjes maakt. Dat is nog eens origineel! Je kunt er voor de meester of juf een eigen tekst op printen, of gebruik de printables in dit artikel.

 

Annekoen heeft deze leuke labels ontworpen die je om Ritter Sport chocolaatjes kunt doen. Dat zal zeker in de smaak vallen bij meester of juf. (Haar blog staat ook propvol andere leuke printables, zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.)

 

Wat is broodbriefjes een leuk concept! Op deze site vind je lieve briefjes voor in de broodtrommel van je kind (man, vrouw, jezelf…). Speciaal voor het einde van het schooljaar hebben ze deze leuke kaartjes gemaakt. Even printen en invullen; super leuk voor bij een cadeautje.

 

Nog meer leuke printables vind je in ons artikel van vorig jaar en voor meer inspiratie kan je ook een kijkje nemen op ons Pinterest board!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.