Het Grote Koningsdag Verzamel-artikel!

Dit jaar maakten we voor Koningsdag al een heerlijke fruittaart met custard en mini-meringues, maar ook afgelopen jaar maakt we al lekkere dingen voor deze feestdag. Maar we schreven ook nog een paar Koningsdag-artikelen die niet over eten gingen. We zetten even al onze Koningsdag-artikelen voor je op een rij, want we willen natuurlijk niet dat jullie ook maar iets missen! πŸ˜€

Klik op de afbeeldingen om naar het betreffende artikel te gaan.

 

Koninklijke taart:

 

Knutselen voor het vaderland:

Niet zoveel zin om er met jonge kinderen op uit te trekken deze Koningsdag? Dan hebben we een Pinterest-bord vol met knutsel-inspiratie voor je.

inspiratie-koningsdag

 

Fruitkroontjes:

Liever eenpersoons-hapjes in plaats van een hele taart? Hoe schattig zijn deze fruitkroontjes? Voor de die-hards: gebruik het custard-recept uit het Koningsdag fruittaart artikel. πŸ˜‰

koningshapjes

 

Soep-van-Oranje:

Ben je er als een bikkel op uit geweest op de een druilerige en koude, misschien wel stormachtige, Koningsnacht of -dag? Maak dan (van te voren) deze supergezonde en hartverwarmende oranje soep om weer op krachten te komen.

wortel-paprikasoep

 

Voor de Vrijmarkt:

Ga je een poging wagen om wat extra’s te verdienen op de Vrijmarkt? Lees dan even deze handige tips om de dag als een pro door te komen.

tips-vrijmarkt

 

Wij wensen jullie alvast een hele fijne Koningsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.