5 Heerlijke Instagram accounts om te volgen

Instagram is al een tijdje helemaal hip en happening. Zelf gebruikte ik het eerst vooral om mensen te volgen die ik in het echt kende, maar tegenwoordig kijk ik ook vaak op instagram om inspiratie om te doen. Vandaag laat ik je 5 instagram accounts zien met veel te veel lekkers… volg jij ze al?

1. @katherine_sabbath

Katherine Sabbath is een flamboyante Australische thuisbakker, die heerlijke taarten, koekjes en donuts maakt. En soms maakt ze een taart met koekjes en donuts erop. Al haar creaties zijn enorm kleurrijk, spatten van je scherm af en zien er heerlijk uit. En het leukste is… ze laat niet alleen zien hoe ze een taart maakt, maar ook hoe het er uit ziet als het is aangesneden of half opgegeten. Snel kijken dus.

 

2. @unbirthdaybakery

Eveneens uit Australië komt het team van Unbirthdaybakery. Zij maken super mooi versierde taarten en posten daar heerlijke foto’s van. Ik zou zelf ook wel eens zo’n taart willen maken en versieren met vijgen, bladeren, bloemen, bladgoud, fruit, macarons, etc. etc. etc. Ook maken ze zelf chocolade in allerlei kleuren en met glitters erdoor. Ik houd er echt van.

 

3. @andybowdy

Ook mijn derde suggestie is een Australiër (zouden ze down under gewoon heel goed kunnen bakken?); bakker Andrew Bowden post op zijn Instagram feed foto’s van zijn gebakjes, broodjes en schotels. Ook post hij korte filmpjes waarin je ziet dat hij (of iemand van zijn team) aan het bakken is. Andrew is onlangs te gast geweest in het programma Masterchef, dus hij zal in Australie vast een bekendheid zijn. Hier in Nederland geniet ik vooral van de foto’s en filmpjes.

 

4. @rymondtn

We blijven gewoon down under, want ook RAYRAY komt uit Australië. Hij maakt vooral heel erg leuke, creatieve ijsjes! Ze zijn een lust voor het oog… (misschien moeten we een keer een SmaakHetZelf meeting naar Australië organiseren, wat vinden jullie?)

 

5. @naturally.jo

Het account van de 16-jarige Jose is echt de moeite van het bekijken waard. Ik heb het zelf nog maar pas ontdekt, maar WOW. Deze jongen maakt allemaal veganistische lekkernijen in heerlijke kleuren. Taartjes, ijsjes, smoothie bowls, wafels, shakes… echt te veel om op te noemen. Het enige nadeel is dat hij er geen recepten bij plaatst… dus we zullen het met de foto’s moeten doen.

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo

Zo, dit waren vijf super leuke suggesties! Natuurlijk zouden we het ook heel leuk vinden als je ons volgt via instagram, dat doe je via @SmaakHetZelf.nl 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.