5 Mooie Instagram accounts om te volgen

Een tijdje terug deelden we met jullie 5 Heerlijke Instagram accounts om te volgen; accounts met foto’s van heerlijke taarten en andere baksels. Ik volg zelf ook diverse interieur-instagram accounts op Pinterest en daarvan wil ik er vandaag 5 met jullie delen.

1. @missjettle

Onder de naam Miss Jettle plaatst Mariet van der Kooij foto’s van voornamelijk haar eigen interieur. Trefwoorden zijn wit, pastel, Scandinavisch. Hoewel haar interieur een tikje Pinterest-cliché is, inspireert ze met opvallende vondsten en gedurfde kleuren. Ik bedoel; wie zou er zomaar een muur roze schilderen?

2. @skovbon

Afgelopen zomer ben ik het account van de Deense Kirsten Skovbon gaan volgen, omdat ik zo onder de indruk was van haar tuin-metamorfose. Ze weet zowel in haar tuin als in haar eigen huis het typische scandinavische interieur met lichte en witte kleuren te combineren met donkere-, zwarte- en grijstinten, waardoor een heel warm en gezellig geheel ontstaat. Persoonlijk vind ik dat erg inspirerend, vooral zo tijdens de donkere dagen van het jaar.

3. @_dailyapple_

Janneke van Daily Apple is eigenlijk fotograaf en geen interieurblogger/instagrammer, maar ik ben haar (ooit) gaan volgen vanwege haar prachtige interieur. Ze weet budget-items perfect te combineren met wat duurdere meubelstukken en heeft oog voor detail. Tegenwoordig gaat haar feed meer over haar leven (en dat van haar dochter Lucy) maar dit alles gaat gepaard met zoveel vrolijkheid, oog voor detail en een vleugje confetti, dat ik haar in dit lijstje absoluut genoemd wilde hebben 🙂 .

4. @oh.eight.oh.nine

De Australische Tarina Lyell plaatst foto’s onder haar account oh.eight.oh.nine. Ze plaatst vooral foto’s van haar eigen interieur, maar omdat ze ook als interieurstyliste werkzaam is, komen er ook regelmatig foto’s voorbij van haar werk bij anderen thuis. Ik vind vooral de slaapkamers die ze ontwerpt echt ge-wel-dig! Erg inspirerend.

5. @mydreaminteriors

Dit lijstje wil ik graag afsluiten met het account mydreaminteriors, waarop Bianca ter inspiratie allerlei foto’s verzamelt van prachtige interieurs. Voor wie op zoek is naar veel (!!!) inspiratie voor een inrichting, kan op dit account z’n hart ophalen. Je vindt op dit account vooral warme en landelijke interieurs en tuinen.

Welke interieur pinterest accounts volg jij? Heb je misschien nog goede tips voor ons? Vertel het in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.