Het was even stil…

Oeps, ineens was het even stil op onze blog! Vandaag even een korte update voordat we weer volop van start gaan ;).

Wat waren het voor mij (Christine) een drukke, gekke weken, de afgelopen weken! Ik ben samen met mijn gezin verhuisd van Leusden naar Kaatsheuvel, best een grote stap. Om na 10 jaar onze oude stek te verlaten, voelt een beetje alsof ik ben ‘verpot’. Ik vind het dan ook lastig om al mijn draai te vinden, maar heb er vertrouwen in dat dat wel gaat gebeuren.

Intussen zitten we nog volop tussen de dozen, ondanks dat de de verhuizing heel luxe hebben uitbesteed. We hebben dus nog flink wat uitpakwerk en opruimwerk te gaan!

We zijn in een prachtig jaren ’30 huis gaan wonen en zijn daarom ook deels van inrichting veranderd. Zodra ons huis wat meer op orde is, zal ik daar zeker foto’s van gaan delen en ook wil ik onze Pinterest-inspiratie met je delen. Ik ben erg benieuwd of de inspiratiefoto’s een beetje overeen komen met hoe het uiteindelijk gaat worden :).

Ik wil graag allerlei interieurtips en trends met jullie gaan bespreken, of juist verhuistips… Zijn er dingen waar jullie graag over zouden willen lezen over het onderwerp interieur? Laat je ideeën achter bij de comments!

Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.